دکتر عبدالجلیل غیادی پزشک حاذق اهل گمیشان استان گلستان در حدود 30 سال پیش به منطقه جرگلان خراسان شمالی به عنوان پزشک اعزام میگردد تا به اهالی آن دیار خدمات پزشکی ارائه نماید اما پس از پایان دوره خدمت به همراه همسرش در روستای یکه سعود ماندگار میشود و به دلیل علاقه و عرق خاص و حس وطن پرستی و نودوستی مثال زدنی عطای پیشرفت و تجملات و زندگی رفاهی در شهرهای بزرگ را میبخشد و تا آخر عمر پر بهایش خود را وقف مردم محروم راز و جرگلان میکند.
وی پس از سکونت دائمی در جرگلان به دلیل علاقه قلبی به فرهنگ آبا و اجدادیش در کنار تاسیس کلینیک و درمانگاه خصوصی به پرورش اسب اصیل ترکمن روی میآورد و با تکیه و منابع علمی موجود و کمک و همکاری با دانشمندان و کارشناسان صنعت اسب و ارتباطات نزدیک و صمیمی با مراکز علمی سراسر دنیا یکی از موثرترین افراد در معرفی و ترویج گونهی اسب اصیل ترکمن موزون به آخال تکه میشود و ثمرهی این تلاش تولید و پرورش اسبهای نامدار و شهیر تک خون و اصیل آخال تکه است.
روانشاد دکتر عبدالجلیل غیادی به شهادت اهالی نجیب جرگلان فردی بسیار معتمد، محترم، نیکوکار، خیرخواه و امین بوده که تاثیرات به سزا و مثبت فروانی را در سلامت فردی و اجتماعی، روح سازندگی، اختصاد بومی و محلی، صنایع دستی و گردشگری منطقه گذاشته که هیچ گاه از عزم های عموم منطقه پاک نخواهد شد.
زنده یاد دکتر غیادی به واسطه طبع ظریف و روح بلند و دل گشادهای که داشت در تمامی طول سال در منزل شخصی خود بی منت پذیرای هنرمندان عکاس و فیلمساز، محققان و پژوهشگران نامدار و شهیر بسیاری بود به طور قطع میتوان ادعا کرد که درصد بالایی از تولید آثار هنری، پژوهشی، فیلم و عکس در جرگلان مرهون همکاریهای صادقانه ایشان بوده است.
مرحوم دکتر غیادی که حالا باید از او به عنوان شهید مدافع سلامت نام ببریم فردی بود بی ادعا متواضع و مهربان که اختصاد مقاومتی را در این دیار به معنای واقعی تحقق بخشیده به شهادت مردم شریف جرگلان دکتر غیادی بسیاری از بیماران منطقه محروم را رایگان ویزیت یا معاینه و درمان میکرد و قلب بزرگش به واسطهی تلاش برای نجات مردم و درگیری با ویروس منحوس کرونا اثر کرد و ایستاد.
دکتر غیادی پزشک عمومی بنا به گفته خودش قبل از رفتن به کما و بخش آی سی یو از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون با تیم سه نفره اش به ویزیت و معاینه حدود ۲۴ هزار بیمار مبتلا به کرونا پرداخته بود.
شهرستان راز و جرگلان یکی از مناطق مرزی محروم استان خراسان شمالی است که به شدت با کمبود پزشک مواجه است اما این پزشک بعد از پایان دوره طرح خود، منطقه را رها نکرد و به خدمت رسانی به مردم روستاهای آن منطقه طی این همه سال پرداخت.
اما این پزشک پرتلاش در موج پنجم کرونا، خود به این ویروس وحشی مبتلا شد و بعد از گذراندن دوره بیماری در بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد جان خود را در سن ۵۶ سالگی از دست داد.
دیدگاه خود را بنویسید